Intr-o rochie de mireasa deosebita te vei simti cu adevarat pretuita si iubita

Rochii-de-mireasa-deosebite

 

Conceptul de rochii de mireasa de lux este cumva un pleonasm, avand in vedere faptul ca pana si cele mai simple modele au o prestanta cu mult deasupra oricarei tinute obisnuite. Bineinteles ca exista anumite rochii de mireasa mai deosebite decat altele, prin concept, design sau pret, insa indiferent ce vei alege, luxul va fi oricum garantat, parte din povestea aceasta superba a unei nunti exact asa cum ai visat. Este un adevar universal valabil ca toate rochiile de mireasa sunt frumoase, fiindca indiferent de gusturile individuale, de eleganta lor, de design, de materiale, impresioneaza. Inclusiv cele care poate contrasteaza cu ceea ce ti-ai dori pentru tine. Dar tot te-ai opri oricand sa le privesti indelung, cu admiratie si ochi visatori, in vitrine.

Rochii de mireasa superbe pentru femei si mai si

Rochiile de mireasa de lux nu trebuie sa fie un lux in sensul de a fi tinute inabordabile, desi probabil ca primul lucru care iti vine in minte este pretul. Care, bineinteles, se suprapune peste numeroasele costuri cu organizarea nuntii, ce iti fac inima sa bata mai tare decat prezenta celui caruia ii vei jura iubire viata toata.

Insa nu trebuie sa fie asa. Orice rochie poate depasi stadiul de a fi pur si simplu luxoasa, de-a dreptul spectaculoasa, daca este exact pe marimea ta si pe masura ta de frumoasa, a evenimentului si a pretentiei de a impresiona. Te poti asigura va fi exact asa, daca iti faci cat mai repede o programare pentru a beneficia de serviciile extra ale unui atelier specializat in rochii de mireasa cu adevarat deosebite.

La Princess Brides exact asta primesti si ceva in plus:

1. Consultanta gratuita si individualizata, 1 la 1, in showroom – Vom reusi, ca de fiecare data, sa identificam exact ce ti se potriveste pentru o nunta de poveste, in functie de ce simti confortabil sa porti si ce fel de femeie la inceput de drum in doi vrei sa fii: gingasa si discreta sau impunatoare, cu o rochie de mireasa cu perle, poate da sau poate nu disponibila in categoria rochiilor scumpe, dar sigur in cea a modelelor ravasitoare.

2. Ajustari responsabile – Rochia de mireasa trebuie sa scoata la iveala cea mai perfecta versiune a ta, ceea ce se va intampla doar daca acul si ata sunt manevrate cu foarte mare grija. Masuratorile, in cazul unei rochii de mireasa de lux, sunt milimetrice, iar interventiile, subtile, delicate, mai mult insinuate, pentru a-ti veni ca turnata, ca si cum te-ai nascut in ea, ati crescut si v-ati facut frumoase deodata.

3. Personalizare inspirata – Ceea ce vezi pe manechin nu trebuie sa fie, in mod obligatoriu, rezultatul final, ci poate fi doar un punct de pornire. Se mai poate adauga, accesoriza, retusa, fiindca pana la rochia de mireasa glamour in care te visezi mai sunt multe de discutat, de negociat, adica multe ocazii pentru Princess Brides de a obtine alte creatii unicat.

4. Super diversitate – Un copil intr-un magazin cu dulciuri ar lua cu ambele maini si tot ar regreta ca nu a apucat sa ia destul, la fel si o femeie intr-un magazin cu rochii de mireasa speciale, le-ar proba pe toate si tot i s-ar parea prea putine. Noroc ca la Princess Brides avem suficiente incat sa nu mai ramana nicio versiune a ta ignorata, neadmirata, inclusiv doua colectii noi 2023, ca sa incerci orice varianta a imaginii tale, pana la obtinerea celei ideale.

Rochii de mireasa deosebite

 

Rochie scumpa? Poate, dar si mireasa este o adevarata bijuterie

Fiecare femeie este perfecta intr-un mod diferit, dar aceasta perfectiune trebuie descoperita si evidentiata, cu orice pret, indiferent de investitia de timp si de orice fel. Renuntarea la ceea ce iti doresti, chiar daca este nevinovata placere a unei rochii de mireasa aparent scumpe, ar fi, in acest moment al vietii tale, un compromis.

Acesta ar avea, in timp, un pret nepermis: regretul de a fi inceput noua viata renuntand chiar de la primul pas in doi la un vis. Adica o senzatie ca pierzi ceva, cand de fapt ar trebui sa te porti ca o castigatoare. O rochie de mireasa cu perle este remediul perfect pentru orice femeie sa se simta invingatoare.

In plus, va da un motiv suplimentar privirilor indraznete sa rataceasca mai mult decat ar avea voie, in mod normal, sa se plimbe, dar este o scuza buna asta, cu perlele. In fond, trebuie inspectate, trebuie vazut daca sunt adevarate, de calitate, nu cumva, in cea mai speciala zi din viata ta, sa porti orice altceva decat un zambet natural, a carui stralucire se va reflecta de pe perfect de rotunzii stropi perlati de roua picurati pe rochia ta.

ro_RORomanian
Folosim cookie-uri pentru a personaliza continutul, pentru a oferi functiile retelelor sociale si pentru a analiza traficul. De asemenea, le oferim partenerilor nostri pentru a-ti oferi experiente deosebite, pentru a analiza traficul si modul de utilizare si pentru a-ti personaliza serviciile noastre. In cazul in care alegi sa continui utilizarea website-ului nostru, esti de acord cu utilizarea modulelor noastre cookie.