Rochia de mireasa mulata, „arma” preferata pentru a-i lasa pe toti cu gura cascata

rochii de mireasa mulate

 

Nunta este momentul de maximă strălucire pentru orice femeie, cel de care își va aminti toată viața și la care se va raporta mereu, mai ales atunci când drumul în doi îi va părea mai greu. Își va reaminti cu speranță de ea și când, copleșită de tot ce înseamnă viața, va simți nevoia de a reînvăța cât de specială poate fi, indiferent cât de îndepărtată pare a fi cea mai fastuoasă zi pe care a trăit-o. Cât de încrezătoare poate fi! Cât de sexy poate fi! În special într-o ținută mulată, deoarece rochia de mireasă pe corp se adaptează fiecărui corp, oferind cea mai strânsă îmbrățișare. Nici tu nu o vei putea uita vreodată, și nici cum se uita la tine el atunci când a sosit în sfârșit acea inevitabilă zi provocată de acel inel.

Aproape, foarte aproape de tine

Rochiile de mireasă mulate alese cu bun-gust au avantajul de a pune în evidență doar atuurile corpului feminin, unul în mod natural armonios, proporționat, rafinat. Senzația de perfecțiune pe care o transmite o femeie în cea mai formală zi din viața ei este cu atât mai pregnantă, cu cât ținuta este mai inspirată, adică mai bine adaptată trăsăturilor ei. Nu este deloc indicat, spre exemplu, să încerci să forțezi o imagine senzuală printr-o rochie prea strâmtă, care va face evident pentru toată lumea mai degrabă chinul de a o suporta, decât plăcerea de a o purta.

Un anumit șablon autoimpus nu ar trebui să descurajeze nicio femeie. Dacă primul gând atunci când admiră o rochie de mireasă pe corp este că aceasta va pune în lumină aspecte care nu o avantajează, nu corpul, ci percepția este prima care trebuie corectată. O asemenea ținută, fiind aproape, foarte aproape de tine, parcă prea aproape, nu îți permite întotdeauna o perspectivă de ansamblu, pentru care este nevoie de puțină distanță.

Acesta este, de altfel, și rolul unui atelier profesionist, cum este Princess Brides, de a te ajuta să faci alegerea care te pune cel mai bine în valoare, de a-ți privi rochia și de a te privi pe tine în ea dintr-un unghi care ție nu îți este accesibil. Noi încercăm să maximizăm timpul petrecut împreună ca să facem cam tot ce îți dorești posibil, prin faptul că vorbim mult. Oferim consultanță gratuită, adică. Deci vorbim mult, ceea ce este absolut necesar, ca să aflăm exact ce îți place și cum îți putem satisface exigențele.

Mai ales dacă preferi o rochie de mireasă mulată pe corp alegerea trebuie să fie fără eroare, ca să îți sublinieze doar atuurile, nu și detaliile la care ai vrea să mai lucrezi. De aceea și oferim o gamă extrem de variată de opțiuni, ajustări în mod gratuit și personalizarea oricărui model, pentru ca totul să fie absolut perfect atunci când te vei afla față în față cu el. Să nu-i vină să creadă că o asemenea apariție superbă chiar i-a acceptat deja, prin comparație cu ea, prea puțin impresionantul inel.

rochie de mireasa mulata pe corp

 

O rochie de mireasa mulata te face de neuitat

Impactul apariției tale în rochia albă trebuie să fie unul distrugător, în sensul de a distruge orice urmă de împotrivire din partea foarte impresionatului mire, încât și dacă a mai avut vreo clipă și cea mai mică nehotărâre față de decizia luată, aceasta să-i fie pe loc spulberată. Un model tip sirenă este pentru foarte multe femei „arma” preferată pentru a lăsa cu gura căscată pe toată lumea.

Această rochie de mireasă mulată pe corp respectă fidel toate formele trupului, fiind, probabil, cea mai senzuală ținută pe care ai putea-o alege pentru nunta ta. Lipit de trup până în zona genunchilor, unde se evazează ca într-un suport diafan pe care stai expusă spre admirare, acest tip de rochie te va face cu siguranță memorabilă, o apariție desprinsă parcă din imaginație, precum o sirenă.

Deși o siluetă tip clepsidră este mai bine evidențiată de un asemenea design, talia îngustată și decolteul provocator care vin odată cu acest model vor avantaja majoritatea femeilor. Va fi cu atât mai abordabilă o rochie de mireasă cu mânecă lungă, care va adăuga pe brațe superbe forme dantelate, potrivite și vremii mai reci, și femeilor care sub mângâierea suavă a unui material fin se simt cu adevărat adorate.

Repetăm: rochia de mireasă pe corp, indiferent de model, se adaptează fiecărui corp, oferind cea mai strânsă îmbrățișare. Nu o vei putea uita, la fel cum nu vei uita nici cum te va admira el atunci când va sosi în sfârșit acea inevitabilă zi provocată de cel mai prețuit inel. 

ro_RORomanian
Folosim cookie-uri pentru a personaliza continutul, pentru a oferi functiile retelelor sociale si pentru a analiza traficul. De asemenea, le oferim partenerilor nostri pentru a-ti oferi experiente deosebite, pentru a analiza traficul si modul de utilizare si pentru a-ti personaliza serviciile noastre. In cazul in care alegi sa continui utilizarea website-ului nostru, esti de acord cu utilizarea modulelor noastre cookie.