Vladiyan

Suntem la dispozitia ta cu rochii de lux fascinante, opere de arta care se poarta pentru a atrage privirile si a le tine captivate in detaliile elaborate. Complet hipnotizate de reflexiile difuzate, de diferitele texturi, diferentele de volum si modul in care te trateaza, cum interactioneaza rochia cu tine in timpul mersului, al dansului, stralucind la bratul mirelui. Princess Brides iti ofera rochii de printesa riguros concepute, cu dantele epatante, broderii elegante, cusaturi invizibile si finisaje de efect, care te avantajeaza si iti pun in valoare formele naturale. Aceste modele vin si cu avertismentul ca s-ar putea ca finalul nuntii sa te prinda tot privindu-te admirativ in oglinda.

Colectiile Vladiyan

Anna Sposa

Poarta-ti cu incredere senzualitatea in cea mai speciala zi din viata ta. La atelierul de mirese am creat rochii ce emana rafinamentul, delicatetea si misterul promisiunilor nerostite, pe care alesul inimii tale va avea o viata intreaga la dispozitie sa ti le recite. Am cautat echilibrul, armonia perfecta intre materialele de cea mai buna calitate si maiestria executiei rafinate, incat mainile din care au iesit aceste creatii sa le simti prin rochia purtata ca o atingere delicata, de incurajare, in ziua in care faci pasul cel mare. Alege o rochie pentru mirese care sa impresioneze, dar fara sa epateze. In prim-plan esti tu!

Colectiile Anna Sposa

Elly Bride

Alege o rochie clasica, cu croi simplu, a carei fluiditate inspira o subtila, dar imbatatoare senzatie de femininatate. Sau o rochie superba cu broderii complexe si aplicatii elaborate. Fiecare are un farmec aparte, pe care orice mireasa il imparte cu toti cei care sunt martori la fericirea ei. La Princess Bride te sfatuim cum sa alegi o rochie de mireasa de calitate, care va materializa imaginea pe care ti-ai creat-o candva in scenariul tau ideal, cand te visai imbracata intr-un alb ireal. Eleganta izvoraste din suflet, deci simte, iar noi iti vom imbraca emotiile, orice ai trai, in cele mai fine si delicate materiale care se pot gasi.

Colectiile Elly Bride