Povestea perfecta incepe cu Princess Brides

Nimic nu dureaza o vesnicie, dar samanta fericirii vesnice a fost sadita deja, prin momentul perfect pe care il traiesti in cea mai importanta zi din viata ta. Rochia de mireasa e piedestalul de la inaltimea caruia, ca un diamant, emani, poate pentru prima oara, atata lumina interioara, incat incalzesti si coplesesti sufletele tuturor. Orice femeie e perfecta cel putin o data, in ziua nuntii.

Orice doresti e justificat in totalitate, husa si rochie personalizate, voal cu acelasi model, pentru o tinuta unitara, orice ajustare consideri necesara, sedinta de proba exclusiv pentru tine. Fara compromisuri!

Gandeste-te, razgandeste-te. Rochii pentru orice stare.

Mireasa e femeia in varianta ei cea mai complexa, cea care a fost, care este si care va fi, contopind visurile copilariei si viziunile viitorului intr-o singura zi. Sufletul unei femei experimentează un curcubeu de stari, asa ca am creat rochii pentru toate. Pentru orice eventualitate!

Ai dreptul la perfectiune!

Ce vrea o mireasa de la rochia ei? Totul! Design elegant, materiale de calitate, aplicatii realizate cu migala. Pentru orice mireasa nunta ei e una regala. Vrea sclipire si, in acelasi timp, confort. Petrecerea e lunga si ea trebuie sa para ca face totul fara efort. Vrea ca rochia sa-i scoata in evidenta femininatatea, senzualitatea, fragilitatea, increderea, puterea si indrazneala de a incepe o noua viata.