Ai dreptul sa exagerezi si tu putin, macar cu o rochie de mireasa cu pietre din satin

rochie de mireasa cu pietre

 

Ce înseamnă „prea mult” în cazul unei ținute de nuntă destinate unei femei aflate în momentul de maximă strălucire al vieții ei? Nu fix pentru asta au fost inventate toate materialele delicate, nu de asta au fost create toate bijuteriile? Ba da, astfel că a exagera devine un scop de atins, nu ceva de evitat, spre bucuria designerilor de profil, a căror creativitate devine de necontrolat. Acest exces este chiar căutat de o femeie care vrea să fie unică în toate felurile posibile în ziua rezervată ei pentru a-și îndeplini până și visurile cele mai imposibile. Din punct de vedere vestimentar, cel puțin, Princess Brides având pregătite câteva tentații de rochii de mireasă cu diamante care vor concura cu acel inel, ca să-l scoată în evidență și mai tare pe cel primit de la el.

Rochia de mireasa din tafta, o alternativa mai accesibila

Este de la sine înțeles că ținuta de nuntă trebuie să fie elegantă, strălucitoare, să transmită despre purtătoare senzația că a fost trimisă cu o misiune din Paradis, să le reamintească muritoarelor de rând să nu renunțe la acel vis. În fond, fără iubire, viața ar fi o rătăcire fără ieșire din drumul spre nimic. La Princess Brides ajutăm și noi un pic să nu apară asemenea situații, prin creații unicat.

Se subînțelege, așadar, materialul delicat, fin, care induce o atracție firească pentru rochiile de mireasă din satin. Aceste modele sunt ca un țipăt după atenție, foarte lucioase, foarte irizante, foarte luxoase. Emană o eleganță superioară și datorită faptului că satinul este un material, în general, opac, astfel că, în loc să lase să treacă privirea, o reflectă sporindu-ți cu fiecare ocheadă captată strălucirea.

Însă ar putea fi o alegerea mai grea decât alternativa unei superbe rochii de mireasă din tafta. Poate fi vorba și despre preț, dar și despre preferința pentru o altfel de textură, mai brută, mai matură, păstrând, în schimb, prestanța. Satinul este ca o tafta crescută în Franța sau taftaua este ca un satin mângâiat și îmbrățișat mai puțin. Sunt asemănătoare până în detalii minuscule, pe care le poate sesiza doar o femeie care nu face nici aceste insesizabile concesii privind felul în care va arăta în ziua cea mare.

Cele două pot fi confundate cu ușurință, diferențele fiind de textură, greutate și reflexie a luminii. Satinul este mai neted, mai strălucitor, mai ușor, pe când o rochie de mireasă din tafta se va simți mai pronunțat la atingere și, în general, va fi cu o idee mai rigidă și mai atenuată ca intensitate. Asta, deoarece mătasea este amestecată cu diverse fibre sintetice pentru a obține o combinație perfectă între eleganță și durabilitate, perfectă ca și tine.

rochie mireasa dantela

 

Da o sansa rochiei de mireasa cu sclipici ca urme scanteietoare de pupici

Există și alte materiale care se pretează la crearea unei ținute de nuntă, precum organza, tulul, brocartul, voalul, sifonul, bineînțeles mătasea naturală, în timp ce o rochie de mireasă cu dantelă are un farmec nealterat de trecerea timpului, a gusturilor, a modei. Designerii de profil își epuizează rezervele de creativitate cu fiecare rochie, de parcă de satisfacția ultimei femei îmbrăcate ar depinde intrarea lor în celebritate pentru eternitate.

La Princess Brides ne face plăcere să le prezentăm pe toate în detaliu, de câte ori este nevoie, pentru că știm că o femeie are nevoie, în general, de mai mult timp de gândire, iar pentru ziua nunții în mod special, că doar nu l-a ales pe negândite nici pe mire. Asta înțelegem prin consultanță dedicată, gratuită, la fel ca ajustările necesare și eventuala personalizare dorită, deși oferta noastră este suficient de bogată, inclusiv cu două colecții noi 2023, încât sigur vei găsi una deja creată exact pe placul tău.

Pariem că va fi una strălucitoare, fie prin materialele integrate, fie prin bijuterii sau aplicații, rochia de mireasă cu pietre sau perle fiind cea la care majoritatea femeilor visează. Tu nu ți-ai dori o ținută care încontinuu scânteiază pe tine, tu însăți ca o rază? Deci, ce înseamnă „prea mult” în cazul unei ținute de nuntă destinate unei femei aflate la momentul de maximă strălucire al vieții ei?

Vino acum la Princess Brides și lasă-te sedusă de modele de vis de rochii de mireasă cu diamante, care vor concura cu acel inel, ca să scoată în evidență și mai tare diamantul primit de la el. Excesul este exact detaliul care asigură succesul tău în ziua cea mare, fiindcă oricât ți-ar fi rochia de răvășitoare, tot strălucirea ta va fi mai mare.

ro_RORomanian
Folosim cookie-uri pentru a personaliza continutul, pentru a oferi functiile retelelor sociale si pentru a analiza traficul. De asemenea, le oferim partenerilor nostri pentru a-ti oferi experiente deosebite, pentru a analiza traficul si modul de utilizare si pentru a-ti personaliza serviciile noastre. In cazul in care alegi sa continui utilizarea website-ului nostru, esti de acord cu utilizarea modulelor noastre cookie.