Poarta o rochie de mireasa cu maneca lunga cat sa ajunga pentru toate privirile incantate

rochii de mireasa cu maneci

 

Sezonul rece, oricât de tare va stoarce soarele de puteri, nu va putea topi niciodată toată însuflețirea acumulată în sufletul unei femei, în așteptarea celei mai fastuoase zile din viața ei. De la atâta căldură interioară, va radia neîncetat și când vor fi grade cu minus afară, indiferent ce ar purta. Oricum, nici cea mai încărcată ținută de nuntă nu va putea fi considerată, după nici un standard, îmbrăcăminte groasă, însă anumite designuri se potrivesc mai bine decât altele cu un cer sticlos și un cadru înzăpezit. Se înțelege că un model mini, de exemplu, ar fi iarna purtabil doar în contexul potrivit, cu atmosfera, cu temperatura, cu așteptarea tuturor de a fi cea mai stilată varianta a ta, nu doar super îngrijită, ci și, pe cât se poate, nezgribulită. Acesta este primul motiv pentru care rochia de mireasă cu mânecă lungă este opțiunea de pornire. Începe de la ea pentru a adăuga orice consideri că te va ajuta să-l impresionezi definitiv pe mire.

Manecile, justificare si optiuni

În ciuda freneziei generale care caracterizează organizarea oricărei nunți, ținuta fiind una dintre principalele provocări ale unei femei, până la urmă aceasta oricum se va căsători și dacă va fi să și-o coasă cu mâna ei. Și cu siguranță va căuta un model care o va face să se simtă bine în propria piele, prin evidențierea avantajelor și estomparea sau disimularea aspectelor mai puțin favorabile.

La Princess Brides facem, într-un fel, lobby pentru rochii de mireasă cu mânecă lungă din ambele considerente, fiindcă un asemenea detaliu de design are un dublu rol. Astfel, o mânecă poate atât atrage atenția asupra delicatelor brațe ale unei femei sporind misterul fiecărui centimetru al pielii ei, cât și să acopere anumite trăsături fizice pe care doar el trebuie să le descopere.

Mâna se mișcă permanent, prin urmare atenția este în mod automat atrasă înspre aceasta, fiind foarte important să ai ce oferi privirilor curioase și, în același timp, să le împiedici să te analizeze prea în detaliu. Nici de la distanță, nici din apropiere, iar ocazii vor fi foarte multe în decursul nunții, având în vedere faptul că mâna salută, cu ea se îmbrățișează, se menține postura impozantă când se dansează și este cea care prezintă acel special inel, ochii alunecând și pe ea când se uită la el.

Din fericire pentru tine, rochiile de mireasă cu mâneci sunt printre cel mai bine reprezentate modele din oferta unui magazin de specialitate, materialul suplimentar de pe brațe fiind o ocazie pentru designeri să-și dea examenul de creativitate, iar ei profită din pljn. Deci nu vei duce niciodată lipsă de opțiuni. Și, din fericire pentru un atelier precum Princess Brides, aceste modele sunt și cele mai spectaculoase, cu mâneci scurte, lungi, simetrice sau asimetrice, din stofă, dantelă, bufante, mulate, modalitățile de a te îndrăgosti de una fiind, așadar, nelimitate.

rochii de mireasa cu maneca lunga

 

De ce ai alege o rochie de mireasa cu maneci

În primul rând, fiindcă îți recomandăm noi cu căldură. Chiar insistăm, prin consultanță 1 la 1 în showroom gratuită, oferită în cantitatea necesară, fiecare femeie având nevoi specifice de convingere. Eventualele ajustări și personalizări ale rochiei de mireasă cu mânecă lungă preferate sunt din partea casei, doar să te lași convinsă, iar la final punem înțelegerii noastre o fundă, pe un ambalaj premium personalizat, să se vadă că procesul alegerii rochiei tale a fost unul intens lucrat de la început până la sfârșit, și de către tine, și de către noi.

În al doilea rând, ți-ai putea dori o rochie de mireasă cu mâneci bufante (victoriene) deoarece, prin volumul lor și finețea materialelor, dau apariției tale un aer regal. În al treilea rând, un model cu mâneci stil tatuaj, ca desenate pe brațe, va aduce o tușă modernă unei ținute cu o istorie îndelungată, completând perfect designul provocator ca tine într-o rochie mulată.

Nu în ultimul rând, aceste tipuri de rochii sunt, probabil, singurele care oferă un compromis real unei femei indecise, care nu s-a hotărât dacă vrea să impresioneze prin delicatețea materialelor fine de pe brațe sau a orizonturilor de piele fină larg deschise. Adică nu știe dacă vrea rochie cu mâneci sau nu. Nici nu trebuie neapărat să știe, rochia de mireasă cu o singură mânecă fiind alegerea perfectă pentru femeile care vor să lase o impresie atât de neuitat, cât și de re-uitat, în sensul că trebuie să dai o raită cu privirea întregului corp mai mult de o dată, ca să te hotărăști care este partea ta preferată: jumătatea cu brațul acoperit sau cea cu brațul descoperit, fiecare putând alege la tine ce-i place, perfectă oricum, orice ai face.

ro_RORomanian
Folosim cookie-uri pentru a personaliza continutul, pentru a oferi functiile retelelor sociale si pentru a analiza traficul. De asemenea, le oferim partenerilor nostri pentru a-ti oferi experiente deosebite, pentru a analiza traficul si modul de utilizare si pentru a-ti personaliza serviciile noastre. In cazul in care alegi sa continui utilizarea website-ului nostru, esti de acord cu utilizarea modulelor noastre cookie.