O rochie de mireasa simpla este o panza alba pe care sa iti expui stralucirea

rochie simpla de mireasa

 

Nimeni, niciodată, nu va putea minimaliza strălucirea unei femei în cea mai spectaculoasă zi din viața ei. Nu poți scădea ceva din ceea ce este desăvârșit, complet, perfect de la primul zâmbet, până la ultima privire de rămas-bun către ultimul plecat de la nunta ta, care parcă ar fi a lui, atât de greu se desparte de ea. Inevitabil, unii vor încerca. Vei fi analizată, cercetată pe toate părțile, de la pantofi până la coafură, de la bijuterii până în cele mai mici detalii ale acelei rochii de mireasă simple și delicate care ți-a furat inima încă o dată, complicată doar de trăirile intense, cu grație afișate, care îi dau oricărei femei, și ținutei ei, o inexprimabilă prestanță și complexitate.

Rochia de mireasa clasica, o alegere sigura

Orice femeie își așteaptă cu nerăbdare nunta, dar cu siguranță ar renunța cu drag la toată presiunea organizării acesteia, să se poată concentra doar asupra propriei persoane. I se permite să fie un pic egoistă; în fond, ea este principalul motiv pentru care acest eveniment special există.

Comoditatea este și unul dintre motivele pentru care foarte multe femei caută rochii de mireasă simple. Nu este de condamnat, ci o dorință normală, chiar mai mult decât atât, o nevoie de a renunța la stresul suplimentar al purtării unei ținute prea elaborate. Oricum, până și rochiile de mireasă simple drepte, fără alte excentricități stilistice, sunt creații nu doar elegante, ci și delicate, care trebuie purtate cu mare grijă, să nu se deterioreze mătasea, dantela, voalul. Mai ales că, de la entuziasm, te poate lua valul, printre mese, îmbrățișări, pași de dans, felicitări.

Și sunt foarte… albe, riscul de murdărire fiind mult mai crescut în cazul unei rochii precum spuma laptelui decât în cel al unei ținute neoficiale. Problema este că, în lumina reflectoarelor, și strălucirea, și orice ar umbri-o, se văd mai bine. Iar asta nu are cum să fie bine!

În plus, o rochie de mireasă simplă este mai ușor de purtat și pentru că nu stau îngrămădite pe ea toate privirile insistente, că e prea scurtă, prea mulată, prea încărcată, prea transparentă, prea decoltată. Vrei, într-adevăr, să fii admirată, dar nu sufocată, de aceea la Princess Brides vom recomanda oricărei femei să fie, înainte de toate, stăpână pe sufletul ei.

Adică să știe ce vrea, care este efectul dorit și câtă admirație poate duce odată, fiindcă există câte o rochie atât de epatantă, încât poartă ea mireasa și nu se lasă cu ușurință purtată. De aceea suntem de părere că este indicat să nu te complici inutil căutând să impresionezi cu orice preț. Riști să alegi o rochie care te va domina, în care te vei simți stingheră, jucând un rol secundar, ca invitată la nunta ta doar ca să scoți în evidență rochia.

rochii simple de mireasa

 

Cu o rochie de mireasa simpla cu maneci aluneci gratioasa in sufletul tuturor

Simplitatea se obține simplu, din eleganța ta înnăscută, evidențiată de o rochie care se va mula pe perfecțiunea care există deja. Dacă este potrivită formei corpului tău, cea mai importantă decizie a fost luată. Poate nu îți va fi la fel de ușor precum nouă să stabilești care este aceasta – triunghi, triunghi inversat, dreptunghiulară sau clepsidră – dar consilierea profesionistă este primul pas pe care îl vom face împreună la Princess Brides.

Vom lua în considerație și alte variabile, precum mărimea bustului, talia, șoldurile și umerii, astfel că, dacă ești mică de înălțime, de exemplu, îți vom propune cu încredere un model A-line, care te va avantaja în mod clar. Nu este singurul, ceea ce ne bucură, deoarece ne dă șansa să îți prezentăm toate modelele noastre, inclusiv din cele două colecții noi 2023. Sperăm să fii suficient de mofturoasă încât să încerci cât mai multe, indecisă în care ești mai frumoasă.

Unei rochii de mireasă simple cu mâneci nu prea o să ai ce să îi reproșezi, suntem convinși de asta, deși, dacă găsești tu ceva, găsim și noi alta. De abia așteptăm să ai cât mai multe pretenții, complet justificate, că doar nu avem atâtea și atâtea rochii doar ca să le ținem ascunse, neprobate, neadmirate.

Indiferent că preferi mâneci scurte, lungi, simetrice, asimetrice, mulate sau bufante, clasice sau modernele mâneci stil tatuaj, acest detaliu al rochiei poate accentua atuurile naturale ale unei femei și atrage privirea spre una dintre cele mai delicate părți ale trupului ei. Mâna se sărută, cu ea se salută, cu ea vei îmbrățișa și este cea fără de care nu s-ar vedea inelul cel mai frumos dintre câte vei avea.

O rochie de mireasă simplă și elegantă este fundalul pe care și bijuteria care ești, și cea de pe deget veți străluci ca în povești.

ro_RORomanian
Folosim cookie-uri pentru a personaliza continutul, pentru a oferi functiile retelelor sociale si pentru a analiza traficul. De asemenea, le oferim partenerilor nostri pentru a-ti oferi experiente deosebite, pentru a analiza traficul si modul de utilizare si pentru a-ti personaliza serviciile noastre. In cazul in care alegi sa continui utilizarea website-ului nostru, esti de acord cu utilizarea modulelor noastre cookie.